Monday, April 25, 2005

Programming Sucks!

Hari ni aku meneroka alam programming html yg penuh dengan 'chobaan' dan rintangan.
  • aku nak letak background picture.
  • aku tak mau kasik background picture aku gerak2 naik turun bila orang scroll kat page.

ok, fine. Dua benda yg kat atas tu bejaya aku setelkan dengan berbekalkan tutorial2 bangang + susah nak paham yg aku carik kat yahoo.com.

  • blakang aku punya 'about me' punyer column dengan mende yg aku post sudah lari dia punya allignment.
  • 'about me' dah pegi kanan sket, pastu mende yg aku post dah lari turun bawah
  • damn!
  • try punya try tak bejaya gak nak kasik allign.
  • skang aku dah fedap.
  • aku nak tido
  • esok kalau ade mood aku tanye sesape yg pandai wat natang nih

oralle

Wednesday, April 13, 2005

Lagu favorite mase tengah sedih


Legend nih!!!

Endless Rain by X Japan

I'M WALKING IN THE RAIN
yuku ate mo naku kizutsuita karada nurashi
karamitsuku koori no zawameki
koroshi tsuzukete samayou itsu made mo
UNTIL I CAN FORGET YOUR LOVE

nemuri wa mayaku tohou ni kureta
kokoro o shizuka ni tokasu
mai agaru ai o odorasete
furueru karada o kioku no bara ni tsutsumu
I KEE MY LOVE FOR YOU TO MYSELF

* ENDLESS RAIN, FALL ON MY HEART kokoro no kizu ni
LET ME FORGET ALL OF THE HATE, ALL OF THE SADNESS

Days of joy, days of sadness slowly pass me by
As I try to hold you, you are vanishing before me
You're just an illusion...
When I'm awaken, my tears have dried in the sand of sleep
I'm a rose blooming in the desert

IT'S A DREAM, I'M IN LOVE WITH YOU
madoromi dakishimete

* repeat

I AWAKE FROM MY DREAM
I CAN'T FIND MY WAY WITHOUT YOU

[dia punya goreng, pergh....]

THE DREAM IS OVER
koe ni naranai kotoba o kurikaeshite mo
takasugiru hai iro no kabe wasugi satta hi no
omoi o yume ni utsusu
UNTIL I CAN FORGET YOUR LOVE

* repeat

ENDLESS RAIN, LET ME STAY EVER MORE IN YOUR HEART
LET MY HEART TAKE IN YOUR TEARS, TAKE IN YOUR MEMORIES




Legend nih!!!

Monday, April 11, 2005

Cobaan untuk yang pertama kali

Kalau korang nak tau, ni la first time aku ade ompej sendiri. wooooo~ sob sob. Syahdu sungguh rasa di hati mengenangkan orang lain yang dah bukan main advance dok buat ompej. Bukan busuk hati atau dengki, ada pun itu memang dah tertera dalam DNA bangsa Melayu, tapi aku marah dengan diri sendiri sebab tak penah ambik peduli peluang2 untuk belajar yang besepah kat keliling aku.

r