Monday, April 11, 2005

Cobaan untuk yang pertama kali

Kalau korang nak tau, ni la first time aku ade ompej sendiri. wooooo~ sob sob. Syahdu sungguh rasa di hati mengenangkan orang lain yang dah bukan main advance dok buat ompej. Bukan busuk hati atau dengki, ada pun itu memang dah tertera dalam DNA bangsa Melayu, tapi aku marah dengan diri sendiri sebab tak penah ambik peduli peluang2 untuk belajar yang besepah kat keliling aku.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

r