Monday, April 25, 2005

Programming Sucks!

Hari ni aku meneroka alam programming html yg penuh dengan 'chobaan' dan rintangan.
  • aku nak letak background picture.
  • aku tak mau kasik background picture aku gerak2 naik turun bila orang scroll kat page.

ok, fine. Dua benda yg kat atas tu bejaya aku setelkan dengan berbekalkan tutorial2 bangang + susah nak paham yg aku carik kat yahoo.com.

  • blakang aku punya 'about me' punyer column dengan mende yg aku post sudah lari dia punya allignment.
  • 'about me' dah pegi kanan sket, pastu mende yg aku post dah lari turun bawah
  • damn!
  • try punya try tak bejaya gak nak kasik allign.
  • skang aku dah fedap.
  • aku nak tido
  • esok kalau ade mood aku tanye sesape yg pandai wat natang nih

oralle

8 Comments:

Blogger riki said...

boo!!!! usaha tangga kejayaan!!! ingat : di mana ada kemahuan, di situ ada jalan kelang lama.

10:58 PM  
Anonymous admin said...

nghahaha. damn btol. lu reti tak camne nak ngejas natang ni?

5:55 AM  
Blogger riki said...

tau tapi kena bayar ahh... hahaha... nanti jumpa gua ajar ahh

11:56 PM  
Anonymous gesto98 said...

opy ko ader kat sini ker... aku rindu padamu huhhuhuhuhu...

12:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

waa... udah pandai wat blog... gudlak bro...

12:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

eheh.. aku che jai...

12:41 AM  
Blogger Faizal said...

halop geng seDarkthrone! Selamat memblogkan diri ... bole buat link exchange ngan blog aku 'fullfilth.blogspot.com' he he

1:04 AM  
Blogger Boyez said...

gesto98, aku mmg ade kat sini... hehe, tak sangke ade gak orang rindu kat aku.
che jai, sial ko pegi puchong time aku takde.
KetuaDarjahDT, camne nak wat natang tuh? exchange camno tuh?

10:18 AM  

Post a Comment

<< Home

r