Tuesday, June 21, 2005

Lotus

Semalam aku lepak kat Lotus yg sebelah KLCC tuh. Ramai kawan2 lama yg ada masa tuh. Mereka ada lah seperti yg berikut:

  • CICAK
  • BADRUL
  • Amir
  • Babat
  • Bayak
  • Hamrin
  • Yuds
  • Nafiq
  • Yen
  • Awek Yen
  • Zahari

Nak tulis pepanjang tak sempat.. nak gerak gi campus ni. Nanti aku sambung lagi.

Ops.. ada 2 nama nak kena sebut lagi skali. sebab derang komplain takde sebut name derang dalam blog aku nih. BADRUL, CICAK... amacam. puati???

Isk. nak kene letak lagi satu nih. Cicak mmg sial!!!

6 Comments:

Anonymous Radhi OAG said...

kenapa cicak seorang sahaja yang sial? Jahat sangatkah beliau?

4:01 PM  
Blogger Boyez said...

hahahaha.. dia mmg sial

6:00 PM  
Anonymous kotok said...

hak alaa... ape ni nama gua takde nih?? nak cakap tak nampak gua la tu!

6:19 PM  
Blogger mrsyoda said...

nizammmmmmmmmmmmm...wat did u do 2 my fren azraf, la ni dia dh angau giler kat CT...............huaaaaaaaaaaaaaaaa.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10:16 AM  
Anonymous ~che jai~ said...

pesal nama gua takder wei...

1:53 PM  
Blogger Boyez said...

hehehe

8:35 PM  

Post a Comment

<< Home

r