Wednesday, July 06, 2005

Jaeger-leCoultre Cocktail Party




Camelia

Me and Camelia

Setelah sekian lama menghilang, kini aku kembali.

Tadi ade satu kompeni jam ni nak launch dia punya butik. Thanx to Meor, nama aku secara magic tetiba termasuk plak dalam senarai guest list kat situ. Ada makan free wooo, aku ni janji ada makan memang hepi, ehehehe.

Ramai jugak member2 yang ada kat situ, memang happening la lepak, ehehe. Tempat dia cozy gila, pastu ada pelayan jalan2 bawak makanan plak tu kan (macam kat channel 11 Astro tuh), haaaa. Oh lagi satu Camelia pun ada buat show, hoho. Terasa cam orang kaya plak.

Party abis dalam kul 10.30pm, time nak balik tuh tetiba plak nampak Camelia tengah borak2 kan. haaaaaa, dengan keazaman dan keyakinan yang tinggi. Me and Asraf pun pi la mintak nak amik gambar. Dengan senyuman yang menawan dan bau yang wangi :p dia cakap, "oh sure sure". hoho apa lagi. Posing sakan la kita orang. ehehe.

Hmmm, cukup la kot sampai sini. Aku bukan suka sangat pun tulis karangan masa kekecik dulu. Sekian dan salam hormat.

p/s: Thanx to Meor for inviting me to the party, Asraf thanx for the gambaq. Hamrin, Yen, Bad, Cicak, Sex, Apak, Piko, Zaha and last but not least Busu, korang memang best. Peace out.




Time for oneself

Time Piece by Jaeger-leCoultre

9 Comments:

Anonymous kotok said...

boyez, apsal dia pakai baju ade gambar punggong? tak senonoh betol datang party org camtu...

1:49 AM  
Blogger Boyez said...

hoho. dia tuh kene jemput nyanyi kat situ la. mmg derang tak kasik dia pakai bra pun. bwahahaha

1:57 AM  
Blogger azraf said...

hahaha..cool bro... hahaha mmg sexy habis.. mmg taste aku.. hahaha

2:02 AM  
Blogger Boyez said...

damn nigga... ehehe

2:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

camelia mmg lawa gilerrrrrrrrr!!!!

11:20 AM  
Anonymous tulan said...

awek lu pe citer?

2:44 PM  
Blogger Boyez said...

ehehe. sihat alhamdulillah :)

6:57 PM  
Blogger Faizal said...

ape kene mengena ngan jam tu?

10:05 AM  
Blogger Boyez said...

hmm ape kene mengene eh. sebenarnye, cocktail party nih adalah bersempena perasmian butik jam tuh. dalam mase yg same dia jemput la Camelia sebagai penyanyi undangan. ehehe tapi nak citer pasal jam tuh tak baper menarik. citer pasal Camelia lagi besh. bwahaha

3:58 PM  

Post a Comment

<< Home

r