Sunday, July 31, 2005

Kah kah kah kah

This dude really make my day... tak tahan siot muka dia. hahaha, apasal wat macam tu. banyak lagi gaya lain nak buat. siap tangan letak kat pipi lagi. hahaahahhahaah. dah dah tak larat nak type siot. nak pulun gelak. khakhakhakha


Lawak btol la mamat nih

Friday, July 15, 2005

Menembek

Ni ade sikit gambar aku baru amik dari rumah. Dah lame dok terpikir nak letak kat blog nih, tapi baru berkesempatan. Time tuh aku ngan family pegi menembak kat Taiping. Siap pakai baju askar sumer, hohoho terasa patriotik plak. nyanyi sket ah.

Soldier
Kecik gile target. Kalau kasik senapang yg ade teropong takpe gak...


Polis Angkasa Gaban
Gaya kena ada. hehehe

Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi
Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti
Andai kata kami gugur semua
Taburkan bunga di atas pusara
Kami mohon doa
Malaysia berjaya
Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti

Geng M16 version Melayu
Posing dengan otai besar dan adik-adik.

Wednesday, July 06, 2005

Jaeger-leCoultre Cocktail Party




Camelia

Me and Camelia

Setelah sekian lama menghilang, kini aku kembali.

Tadi ade satu kompeni jam ni nak launch dia punya butik. Thanx to Meor, nama aku secara magic tetiba termasuk plak dalam senarai guest list kat situ. Ada makan free wooo, aku ni janji ada makan memang hepi, ehehehe.

Ramai jugak member2 yang ada kat situ, memang happening la lepak, ehehe. Tempat dia cozy gila, pastu ada pelayan jalan2 bawak makanan plak tu kan (macam kat channel 11 Astro tuh), haaaa. Oh lagi satu Camelia pun ada buat show, hoho. Terasa cam orang kaya plak.

Party abis dalam kul 10.30pm, time nak balik tuh tetiba plak nampak Camelia tengah borak2 kan. haaaaaa, dengan keazaman dan keyakinan yang tinggi. Me and Asraf pun pi la mintak nak amik gambar. Dengan senyuman yang menawan dan bau yang wangi :p dia cakap, "oh sure sure". hoho apa lagi. Posing sakan la kita orang. ehehe.

Hmmm, cukup la kot sampai sini. Aku bukan suka sangat pun tulis karangan masa kekecik dulu. Sekian dan salam hormat.

p/s: Thanx to Meor for inviting me to the party, Asraf thanx for the gambaq. Hamrin, Yen, Bad, Cicak, Sex, Apak, Piko, Zaha and last but not least Busu, korang memang best. Peace out.




Time for oneself

Time Piece by Jaeger-leCoultre

r